Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden ...

Beste VESB leden,

Namens het Bestuur een gezond, gelukkig en boeiend 2021 gewenst!

We kijken terug op een uitdagend jaar, waarin we bezorgd waren over naasten en hartelijke knuffels van familie, vrienden en collegas misten. Tegelijk bleken we zelfs op afstand toch heel nabij en solidair te kunnen zijn. We vonden onze manier van coachen, trainen en voor groepen spreken opnieuw uit en leerden in sneltreinvaart. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel leden belangeloos de krachten bundelden in de actie #zorgvoordezorg.

We droegen bij aan onderzoek en projecten zoals: het Boerenrustpunt, In Balans, Re-integratie na Burn-Out en Precura. We bleven leren zoals bijvoorbeeld op onze eerste online studiedag van Gijs en zijn, o zo herkenbare, Harry. Of via de door de VESB aangeboden intervisie-training. 2020 was ook het jaar waarin we de aanzet gaven voor VESB 2.0: meer in verbinding, meer samen de VESB vormgeven en info delen. 

In 2021 blijven we inzetten op verbinding: o.a. met onze leden, huisartsen, klinisch psychologen, werkgevers en de overheid. Bijvoorbeeld door de groep Intervisionairs, door een webinar door Doctors4Doctors, een VESB-folder voor huisartsen, coachees en werkgevers, enz. Ook kwaliteit zal weer een speerpunt zijn: een nieuwe AVG proof gedragscode, lezingen, webinars, vaktijdschriften bij je lidmaatschap…er zal veel te beleven en genieten zijn bij de VESB.

 

We kijken er naar uit je ook in 2021 te ontmoeten!

Annita Rogier & Martijn Oechies

‹ Terug naar overzicht
Contacteer ons