Vragen over de nieuwe website?

Frequently Asked Questions:

Hoe kan ik de nieuwe website vinden?

De website is te vinden via de volgende url's:


Hoe kan ik inloggen?

De eerste keer doe je dit via een activatie email. Deze e-mail krijgt iedereen opgestuurd naar het adres dat bekend is bij ons. Als je niks hebt ontvangen check dan eerst even je spamm folder voordat je ons hiervoor benaderd.

Waarom moet ik door een aantal verplichte velden heen?

Voor een goede werking van het portaal en de administratie is het nodig dat je een aantal velden invult en met bepaalde documenten akkoord gaat. Je ziet vanzelf om welke data het gaat en je kunt pas verder als je aan de minimale vereiste voldoet.

Wat kan ik allemaal in "mijn portaal"?

In "mijn portaal" heb je verschillende mogelijkheden. 

Wat kan ik met Intervisie?

Wat kan ik met "contacteer ons"?
 

‹ Terug naar overzicht