Vragen over de nieuwe website?

Frequently Asked Questions:

Hoe kan ik de nieuwe website vinden?

De website is te vinden via de volgende url's:

Hoe kan ik inloggen?

De eerste keer doe je dit via een activatie email. Deze e-mail krijgt iedereen opgestuurd naar het adres dat bekend is bij ons. Als je niks hebt ontvangen check dan eerst even je spamm folder voordat je ons hiervoor benaderd.

Waarom moet ik door een aantal verplichte velden heen?

Voor een goede werking van het portaal en de administratie is het nodig dat je een aantal velden invult en met bepaalde documenten akkoord gaat. Je ziet vanzelf om welke data het gaat en je kunt pas verder als je aan de minimale vereiste voldoet.

Wat kan ik allemaal in "mijn portaal"?

In "mijn portaal" heb je verschillende mogelijkheden. Bij handige documenten kun je de handleiding terugvinden voor het portaal.

Wat kan ik met Intervisie?

Hier kun je je jouw intervisie managen. Je kunt hier een kring zoeken als je deze nog niet hebt, ook kun je hier je eigen kring terugvinden met de contactgegevens van de leden. En je kunt hier je documenten uploaden, etc etc. Bij handige documenten kun je de handleiding terugvinden voor het portaal met daarin een uitleg over intervisie. Ook kun je bij handige documenten de formats terugvinden voor het invullen van het intervisienverslag en de handtekeningenlijst.  

Wat kan ik met "contacteer ons"?

Hiermee kun je direct communiceren met de backoffice van de VESB. Dana en Martijn beheren de communicatie. 
 

‹ Terug naar overzicht
Contacteer ons