Sandra Van Reeth

Mark Mackenstraat 5
2660 Hoboken
België

Coach

Badge 2024 Badge 2022

Precura
Nederlands
Deel deze pagina

Hallo, ik ben Sandra.

Ik heb me de laatste jaren verdiept in de positieve psychologie. Ik wil bijdragen aan meer floreren en welbevinden in deze wereld. Ik combineer de wetenschap uit mijn opleiding levenslooppsychologie met mijn jarenlange praktijkervaring. Iedereen maakt transitiemomenten mee in het leven; het ene gaat al wat makkelijker dan het andere. Op die moment kan je wel een gids aan je zijde gebruiken, zeker op die kwetsbare momenten

Mijn bedrijf noemt Quest For Life, met als baseline 'exploring your choices'. Keuzes maken is niet altijd gemakkelijk, maar niet kiezen is uiteindelijk ook kiezen. Ik help je om terug zelf achter het stuur van je loopbaan en leven te gaan zitten.

Ik ben al meer dan 20 jaar actief in de HR wereld, en ook vandaag combineer ik de individuele coaching / psychologie met de functie als sparringpartner voor KMO's met vragen rond HR topics, of coaching en re-integratie. Ik werk samen met de Stichting Tegen Kanker om mensen met en na kanker (en hun werkgevers) terug te begeleiden naar werk. 

Ik heb zelf een passie voor schrijven en lezen, en blog over reizen, boeken en lifestyle op thekameleontrail.be.

Kom gerust eens kennismaken! 

Contacteer ons